Vladimir Hercigonja
+385 91 2014 120
vladimir@herc-tours.hr
Drago Kožić - Šef servisa
+385 91 6699 334
servis@herc-tours.hr
Nikolina Hercigonja
+385 91 246 4267
nikolina@herc-tours.hr

HERC TOURS

servis, održavanje i prerade autobusa

Lakiranje i limarija autobusa

LIMARSKI RADOVI I POPRAVCI

Uz stručno osoblje i vrhunsku kvalitetu, možemo vam ponuditi autolimarske i karoserijske radove vezane za popravak svih vrsta vozila (kombi, autobus, teretnih vozila te priključnih), a također u mogućnosti smo obaviti nabavu i ugradnju originalnih, zamjenskih ili rabljenih karoserijskih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama.

 

BRENDIRANJE VOZILA I OBLAČENJE U FOLIJE

Visokokvalitetna usluga brendiranja vozila (oblačenja kompletnih vozila u folije) samo je jedna od mogućnosti našeg limarskog odjela uz već spomenute limarske popravke, karambol adaptacije, prepravke i lakiranje vaših vozila. Obratite nam se s povjerenjem.

KONTAKTIRAJTE NAS

IZMJENA AUTO STAKLA

Herc tours d.o.o. nudi vam zamjenu auto stakala za sve marke i brendove autobusa. U našem servisu možete kupiti, ugraditi ili izvršiti reparaciju stakla na vašim autobusima i svim vrstama teretnih i kombi vozila. Uz profesionalnu montažu i garanciju, nudimo i mogućnost montaže na terenu.

Ukoliko želite biti 100% sigurni da zamjenom vjetrobranskih ili drugih stakala na vašem autobusu nećete ugroziti svoju sigurnost, dođite u Herc Tours i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

 

 

 

 

LAKIRANJE VOZILA I POPRAVCI KARAMBOLIRANIH VOZILA

Servisno-prodajni centar Herc Toursa nudi vam komoru za lakiranje svih vrsta autobusa i teretnih vozila.  U mogućnosti smo vam ponuditi usluge lakiranja kompletnih vozila ili samo dijelova vozila, kao i ostale usluge prerada u dorada vozila po vašem zahtjevu. U slučaju karambola u mogućnosti smo izraditi vam i stručnu procjenu saniranja štete za potrebe osiguravajućih društava, te popravaka istih.

 

Zbog sveukupne ponude servisa i popravaka, autoelektričaskih i limarskih radova, pa do prerada i lakiranja vaših teretnih vozila svih veličina i oblika, servisno-prodajni centar Herc Tours jedinstveno je mjesto za kompletnu uslugu održavanja vašeg voznog parka za potrebe vaših tvrtki i poslovnih subjekata.