Vladimir Hercigonja
+385 91 2014 120
vladimir@herc-tours.hr
Drago Kožić - Šef servisa
+385 91 6699 334
servis@herc-tours.hr
Nikolina Hercigonja
+385 91 246 4267
nikolina@herc-tours.hr

HERC TOURS

servis, održavanje i prerade autobusa

Servis i održavanje autobusa

SERVIS SVIH VRSTA I MARKI AUTOBUSA

Tvrtka Herc Tours jedna je od rijetkih sa vlastitim prodajno-servisnim centrom u Zagrebu u Sesvetama koja korisnicima nudi kompletne usluge održavanja i servisiranja svih vrsta gospodarskih vozila za prijevoz putnika na jednom mjestu. Veličina i opremljenost radionica, kao i akumulirano znanje i iskustvo zaposlenika omogućilo nam je da kroz 25 godina iskustva nudimo usluge servisa i održavanja na autobusima svih marki (Setra, Neoplan, DAF, MAN, Renault, Mercedes...) te prodaju i ugradnju originalnih dijelova drugih proizvođača ili zamjenskih dijelova. Uz stalno opremanje servisnih radionica najnovijom opremom i alatima, kontinuirano ulaganje u edukaciju doprinosi podizanju razine znanja i stručnosti zaposlenika, a u konačnici i sigurnosti u prometu.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

NAŠ TIM I DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo rada na svim vrstama autobusa prvenstveno zbog toga što i sami kao tvrtka za prijevoz imamo u vlasništvu više desetaka autobusa. Obratite nam se s povjerenjem kada se radi o vašem vozilu jer u Herc Tours tvrtci nudimo vam i usluge održavanja klima uređaja, ventilacijskih sustava vozila, prerade autobusa, limarske radove, lakiranje autobusa, promjenu stakala, kao i sve vrste električarskih usluga za vaša vozila. Posjetite nas u našem servisnom centru u Sesvetama i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

 

 

 

 

ODRŽAVANJE SERVIS I POPRAVAK AUTO KLIMA UREĐAJA

U našem prodajno-servisnom centru u Sesvetama u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletnu uslugu  održavanja i servisiranja  klima uređaja na svim vrstama autobusa isto tako nudimo uslugu ugradnje održavanja i servisiranja istih. Uz redovno održavanje klimatizacijskog sustava, redovito održavanje kompresora klime u autobusu podrazumijeva godišnju provjeru s kontrolom razine ulja i obaveznu izmjenu ulja svake tri godine.


Servisni centar Herc tours opremljen je najsuvremenijim uređajima za punjenje, servisiranje i održavanje klimatizacijskih uređaja za sve marke vozila. Servisni timovi stručno su osposobljeni za rad sa specijalnim uređajima, u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

 

 

Servis i održavanje auto klima

-punjenje klima uredjaja
-zamjena oštećenih dijelova: kompresora, kondenzatora, ventilatora
-dezinfekcija isparivača uz zamjenu filtera klime
-popravak i zamjena oštećenih crijeva i instalacije
-izrada novih crijeva
-ugradnja originalnih dijelova renomiranih proizvođača

KONTAKTIRAJTE NAS