Obrt image.pngHerc-tours osnovao je njegov tadašnji vlasnik g. Vladimir Hercigonja 1990.godine. Prvobitno obrt je bio registriran za obavljanje djelatnosti unutarnjeg i međunarodnog prijevoza putnika. 2002. god. obrt je proširio djelatnost, te se uz osnovnu djelatnost bavi održavanjem i popravkom motornih vozila te proizvodnjom dijelova autokaroserija.

Trenutno Herc-tours ima u vlasništvu veliki broj visoko turističkih autobusa, te poslovnu zgradu-servis sa asfaltiranim parkiralištem. Poduzeće trenutno zapošljava 27 radnika koji su u stalnom radnom odnosu. Naša specijalnost je autobusni prijevoz u visokom turizmu. Sukladno tome i naš vozni park koncipiran je tako da može zadovoljiti i najzahtjevniji tip korisnika. Proučavajući njihove zahtjeve, odlučili smo se u naš vozni park uvrstiti autobuse marki MERCEDES, SETRA, NEOPLAN, VOLVO, SCANIA...              herc tours lokacija 0001

Izuzetno nam je drago, da ponosno možemo istaknuti da su nam glavne vodilje: sigurnost, udobnost, komfor te prihvaćanje najviših svjetskih standarda i normi. Svi naši autobusi opremljeni su svom opremom: klima uređaj, toalet, kuhinja, hladnjak, video, cd, itd. Vrijedno je još i napomenuti da smo našim korisnicima uvijek na raspolaganju. Bit će nam izuzetno drago ukoliko se pridružite velikom broju naših zadovoljnih klijenata.

Kontakt

Vladimir Hercigonja

tel.  +385 91 2014120

Kontakt za servis

Drago Kožić

tel. +385 91 6699334

e-mail kliknite

Kontakt za najam

Nikolina Hercigonja

tel. +385 91 2464267

e-mail kliknite